Home / Boende / Bo i cirkusvagn

Bo i cirkusvagn

När du gästar konstnärernas Österlen – kan du då tänka dig något mera passande än att bo i en cirkusvagn vid en skånsk mölla ett stenkast från ett portugisiskt café?

Smakfullt och enkelt med alla bekvämligheter bor du i anrika Cirkus Harlekins gamla turnévagn i den lilla byn Östra Hoby på Österlen. Bland fruktträd och vinbärsbuskar lever du livet lite enklare och njuter av lugnet på Österlen! Med havet, caféerna, loppisarna och hela traktens kulturutbud runt hörnet blir semestern en ren fröjd.

Det finns en magi i cirkuslivet, enkelt och självklart – där det som är viktigast kommer först!
I Cirkusvagnen bor två personer bekvämt. Österlens öppna landskap är det första du ser när du vaknar på morgonen och du skymtar havslinjen mellan träden i horisonten. Köket är modernt med varmt o kallt vatten, spis, kyl med liten frys och duschar gör du antingen i uteduschen eller inne i Möllan – som även har WC. Lite enklare men mycket charmigare!!!

Vill du till havet är det ett par kilometer, i omgivningen finns det massor av sevärdheter och i byn har du Lulas Café med egen kafferostning och delis i disken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*